Over Ons


      Monique en Cokkie Korsse

Wij zijn Cokkie en Monique Korsse. Onze twee voorletters vormen samen COMO. 

Cokkie heeft al vele jaren ervaring binnen de thuiszorg. In 2009 heeft zij het basisdiploma pedicure en specialisaties (reuma en diabeet) en in 2014 medisch pedicure  behaald. Zij kan nu allerlei voeten behandelen waaronder ook oudere, spastische en verwaarloosde voeten. 

Monique heeft haar diploma schoonheidsspecialiste ,basispedicure en specialisatie (reuma en diabeet) behaald in 2007. Tevens werkt zij 1 dag per week in een salon te Amsterdam. 

Ook wij zijn aangesloten bij Provoet, de Nederlands branchevereniging voor pedicures. Alle leden van Provoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen.

Onze praktijk is gecertificeerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicure (KRP). Wij werken volgens vastgestelde richtlijnen. Elk lid ontvangt elke maand het vakblad waar informatie voor de pedicure in staat. Ook organiseert Provoet lezingen, workshops en congressen. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat een pedicure die bij Provoet is aangesloten alle mogelijkheden zal benutten vakkundig te werk gaan.

 

 


Wij zijn lid van: 

Provoetprocert


-          Wij zijn Cokkie en Monique Korsse. Onze twee voorletters vormen samen COMO. Cokkie heeft al vele jaren ervaring binnen de thuiszorg. In 2009 heeft zij het basisdiploma pedicure en specialisaties (reuma en diabeet) behaald en is momenteel bezig met de opleiding tot medisch pedicure. Monique heeft haar diploma schoonheidsspecialiste ,basispedicure en specialisatie (reuma en diabeet) behaald in 2007. Zij is ook onlangs gestart met de opleiding voor medische pedicure. Ook wij zijn aangesloten bij Provoet, de Nederlands branchevereniging voor pedicures. Alle leden van Provoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Wij zijn ook opgenomen in het kwaliteitsregister van Procert voor Pedicures. Hierdoor kunnen reuma en diabetespatiŽnten die aanvullend verzekerd zijn, in aanmerking komen voor een vergoeding van de pedicurebehandeling. Vraag bij uw verzekering naar de voorwaarden. Ook bezoeken wij regelmatig congressen en beurzen. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat een pedicure die bij Provoet is aangesloten alle mogelijkheden zal benutten om vakkundig te werk gaan.


Copyright (c)2010    |  Design by Digit-all      13 December 2018

AGB-codenr 9657128, Provoetnr.: 305856, Procert.nr.: 8259 & 11128

KvK: 34299695 , RABO bank reknr: NL44RABO0143230530