Producten


Nu in ons assortiment:

Ropa Nail

Vanaf heden hebben wij een product voor de schimmel/kalknagels wat erg goed werkt.

Het heet Ropa Nail en is te koop in druppel -en sprayvorm voor € 19,95 per stuk. Het is een natuurproduct gemaakt op oregano basis en dood schimmels van nagels. 

Het moet 1 x daags aangebracht worden op de aangedane nagel(s). U zult het zien: het resultaat is verbluffend.

RopaNail Nagel

 


 

Wij werken voor de voeten met de producten van HFL Laboratories.

HFL Laboratories is specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels en de voeten.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.


In ons assortiment van HFL Laboratories verkopen wij de volgende producten:

  • Solutionspray   Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid.
  • Roselan zalf  Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid. De zalf kan over het gehele lichaam gebruikt worden. 
  • Dermoleen crème Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve cosmetische verzorging voor de droge huid. De Dermoleen crème zorgt voor een goede PH waarde en is vochtregulerend.
  • Fresh Legs Deze gel bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en bijvoorbeeld kramp sneller verdwijnt.
  • Body gel Deze verzorgende douchegel is een weldaad voor de gevoelige huid. De douchegel biedt dankzij de actieve stoffen en natuurlijke ingrediënten een verzachtende en effectieve huidverzorging voor een gevoelige huid maar ook voornamelijk voor een droge of rode huid.
  • Solution druppels 100% natuurlijke druppels van Colloïdaal silver. De druppels zijn puur om de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels te verhogen in de darmflora.
  • Sparkling scrub Een verzachtende scrub voor handen en voeten. Goed om de huid te reinigen en te ontdoen van dode huidschilfers.
  • Dermazink De dermazink crème bevat vele werkende stoffen en dringt diep door tot in de onderste huidlaag (membraam). 

 

HFL producten totaal 


 

Kadobonnen

Ook hebben wij kadobonnen met verschillende waardes vanaf € 10,-

Kadobon


Copyright (c)2010    |  Design by Digit-all      13 December 2018

AGB-codenr 9657128, Provoetnr.: 305856, Procert.nr.: 8259 & 11128

KvK: 34299695 , RABO bank reknr: NL44RABO0143230530